În mijlocul naturii


Maroc| De ce trebuie să ajungi în deșert măcar o dată în viață În mijlocul naturii / Maroc

Deșertul poate fi descris în multe feluri. Dar de ce să ne străduim degeaba? Pentru că experiența în sine este din categoria acelora inexplicabile. Da, călătoria în deșert este un sentiment! Și, dacă n-am nicio șansă să îl redau prin cuvinte sau imagini, pot măcar să îți spun de ce trebuie să ajungi printre dunele portocalii măcar o dată în viață.

Citește mai mult

5 parcuri naționale din SUA în care natura și-a făcut de cap În mijlocul naturii / Roadtrip / SUA

Departe de zgârie-norii de sticlă și betonul orașelor tipic americane, în SUA vei găsi peisaje fabuloase în care natura și-a pus la bătaie toată imaginația. Acestea se găsesc acum în parcuri naționale, unde tot ce ai de făcut este să rămâi cu gura căscată, să uiți acasă toate grijile, să îți încarci bateriile și să te bucuri de viață.

Citește mai mult

Cum te lasă Marele Canion fără cuvinte În mijlocul naturii / Roadtrip / SUA

Marele Canion este imposibil de transpus în cuvinte. Clișeic, nu-i așa? Într-adevăr, doar că aș putea frunzări dicționarul după superlative absolute ore în șir. Ar fi degeaba. Oricât de mult ai citit despre canion, oricâte imagini ai văzut, oricât de multe documentare ai urmărit, nimic nu se compară cu realitatea. Pentru că primele momente când canionul ți se deschide în fața ochilor sunt de neprețuit. 

Citește mai mult

De ce să vizitezi Țara Hațegului În mijlocul naturii / Roadtrip / România

Străbatem mii de kilometri în vacanțe, intrăm în contact cu oameni și culturi diverse, gustăm dintre cele mai tradiționale mâncăruri, ne minunăm de infrastructuri futuriste, ne facem selfie-uri în locuri celebre. Dar, de multe ori, pacea, liniștea și fericirea pură le găsim tot acasă. Iar Țara Hațegului este unul dintre locurile care te fac să te simți exact așa: acasă.

Citește mai mult


Page 1 of 212