Cu furculița în jurul lumii


Ce mâncare trebuie să încerci neapărat în Thailanda Cu furculița în jurul lumii / Thailanda

O călătorie în Thailanda este precum un carusel care te plimbă cu repeziciune pe străzile aglomerate ale Bangkokului, pentru ca mai apoi şi să îţi facă turul unor plaje incredibile. Nici experienţele culinare nu sunt trăite într-un ritm prea lent, iar pieţele colorate aflate la tot pasul sunt probabil cele mai autentice locuri pe care le poţi găsi în această ţară.

Citește mai mult

Cu furculiţa în jurul lumii| Savoarea Marocului by chef Joseph Hadad Cu furculița în jurul lumii / Maroc

Ţi s-a întâmplat să te întorci acasă, să despachetezi #valiza şi să ţi se facă dor instant de mâncarea savurată în vacanţă? Ştiu, răspunsul nu poate să fie decât afirmativ! De aceea, de astăzi avem o nouă rubrică pe blog, în cadrul căreia vom invita chefi sau bloggeri de food celebri să ne dezvăluie secretele unor reţete internaţionale care ne vor aduce aminte de călătoriile […]

Citește mai mult

Citește mai mult

Cu furculița în jurul lumii: Croația Croația / Cu furculița în jurul lumii

Croația este o destinație în care chiar și papilele gustative vor fi plăcut surprinse.  Nu poți spune că ai cunoscut un loc cu adevărat, dacă nu i-ai testat și gastronomia. De aceea, #valiza încurajează de fiecare dată călătorii să încerce preparatele locale, autentice, pe oriunde ajung. Chiar și în țările care nu par să fi descoperit secretele gătitului. Cu siguranță există ceva tradițional și acolo!

Citește mai mult


Page 1 of 212