Deși fizic mă voi afla tot la Londra, pe 5 octombrie mă pregătesc să particip virtual la Romanian Digital Travel Conference 2017. Sunt fericită să fiu din nou blogger ambasador al evenimentului, ca dovadă că în online distanța nu înseamnă absolut nimic! 🙂

Dar eu zic să trecem direct la subiect și să scoatem din #valiză câteva informații esențiale despre RDTC 2017:

Ce este Romanian Digital Travel Conference

Romanian Digital Travel Conference, deja ajunsă la a IV-a ediție, este cel mai important eveniment din România dedicat dezvoltării afacerilor din domeniul turismului, folosind instrumentele marketingului online. That simple! 

Participanții pot descoperi cum să folosească cele mai recente instrumente din online (gratuite sau foarte accesibile) pentru a-și promova eficient serviciile către publicul direct interesat. Practic, vorbim despre strategii eficiente de marketing online și digital, adaptate la profilul unui business local de turism (agenții, unități de cazare, transportatori, furnizori de servicii conexe etc.).

badge-uri

Unde și când are loc

RDTC 2017 va avea loc pe 5 octombrie la Hotel Sheraton, în sala Iridium. Notează-ți în agendă! 🙂

De ce să participi

Pentru mine, motivele sunt destul de clare. Dacă lucrezi în turism și îți dorești să fii la curent cu cele mai noi tendințe din online marketing, să primești sfaturi de la specialiști, să ți se prezinte studii de caz din care chiar ai ce învăța, să afli informații cu aplicabilitate imediată și să întâlnești alți oameni din industria turismului, atunci trebuie să spui prezent la RDTC 2017.

De remarcat este faptul că, atunci când o comparăm cu cele trei ediții anterioare, ediția a IV-a a conferinței Digital Travel se va concentra în cea mai mare parte pe publicul format din reprezentanți ai agențiilor de turism. Acest lucru va permite speakerilor invitați să ridice gradul de aplicabilitate al prezentărilor și să prezinte studii de caz și mai relevante. Se pare că această decizie a fost luată și datorită participării masive a oamenilor din agenții în anii trecuți, media lor depășind an de an 60% din publicul prezent în sala de conferință. 

Digital Travel 2017

Cine va fi în lumina reflectoarelor

Digital Travel adună de fiecare dată speakeri cu mare experiență în zona de digital, care desfășoară proiecte de succes în turism. Printre ei se află și un prieten vechi, Ciprian Caraba, invitat să vorbească despre ceea ce face la Tripsta România. Sunt cu ochii pe tine, Ciprian!

Un alt invitat special este Remus Vișan, care va avea un panel one to one cu Mădălin Măncilă, în cadrul căruia va spune povestea Paravion, ca studiu de caz pentru cei care lucrează în industria turismului. El va prezenta istoria site-ului online de la lansare și până la insolvență, venind cu sfaturi pentru participanți, care pot învăța atât din secretele care au dus la succesul Paravion, cât și din greșelile care au determinat reorganizarea companiei.

Te las să faci cunoștință mai jos cu restul specialiștilor care vor vorbi în cadrul conferinței! 🙂

Speakeri RDTC 2017speakeri RDTCSpeakeri conferinta

Ce trebuie să mai știi

Romanian Digital Travel Conference

obiectiv conferinta

Înscrie-te la eveniment

Pe site-ul evenimentului www.digital-travel.ro poți afla mai multe informații, dar ai și posibilitatea să te înscrii la conferință. Ceea ce te sfătuiesc să faci cât mai repede, până nu se ocupă locurile! Eu voi urmări totul live, așa că aștept să faci cu mâna către cameră! 🙂 #RDTC2017

IMG_5286

Processed with VSCO with f2 preset

Absolventă de PR şi Turism, cu o dorinţă imensă de a explora fiecare colţ al lumii. Iniţierea unei conversaţii despre călătorii cu mine poate fi un angajament pe termen lung, căci ador să povestesc despre locuri, oameni şi culturi diverse. Şi nu mă prea pot opri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.