Astăzi, #valiza a văzut primii fulgi de nea din acest an. Astăzi, Facebook-ul a fost invadat de poze cu ninsoarea. Astăzi, s-a declanşat alarma de sărbători!

Trebuie neapărat să recunosc: sunt o persoană christmasy. Ador Crăciunul. Ştiu, cui nu îi place Crăciunul? Dar eu aproape că trăiesc pentru Crăciun (în restul timpului, mă ocup cu nişte călătorii). Deşi am stabilit că voi începe să ascult colinde abia de săptămâna viitoare, ninsoarea mi-a confirmat lipsa de sens a acestei aşteptări. De aceea, în timp ce scriu articolul ăsta, Santa Claus is coming to town. Pentru că mă uit pe geam şi it’s beginning to look a lot like Christmas! Şi, ca să fim sinceri: baby, it’s cold outside!

Da, mai e foarte puţin şi începe luna aia minunată, cu miros de portocale şi scorţişoară, cu obraji înroşiţi şi cu tone de cadouri! Încă puţin şi începe agitaţia aia frumoasă, când chiar nu mă deranjează dacă sunt îmbrâncită într-o mulţime cu oamenii care fac faţă cu greu pungilor cu cadouri. Mai e foarte puţin timp până când dilema vieţii va fi: în ce culori împodobim bradul anul ăsta? 

Finalul de an este întotdeauna foarte aglomerat la birou. Dar este şi perioada aia frumoasă în care se fac liste cu clienţi, parteneri, colaboratori şi alţi oameni care merită o punguţă de sărbători sau măcar o felicitare electronică. Pentru cei care sunt în căutarea unor cadouri corporate, am eu nişte idei proaspăt despachetate din #valiză. Romanian Art&Craft vine în ajutorul companiilor cu nişte variante de pachete care, mai mult decât orice, păstrează autenticitatea valorilor româneşti. Pentru că sărbătorile înseamnă acasă.

Desigur, pachetele sunt ideale pentru oricine îşi doreşte să ofere un cadou de sărbători care transmite emoţie. Mai ales că în perioada următoare avem atâtea ocazii să facem fericite persoanele dragi: Sfântul Andrei, Moş Nicolae şi, în cele din urmă, Crăciunul. Pe site există 6 variante de pachete dintre care poţi alege, însă pot fi create şi unele personalizate, cu toate produsele Art&Craft pe care ţi le doreşti.

Pachet OFFICE

pachet craciun corporate

Pachet FOLCLOR

cadouri craciun turta dulce

Pachet MIX

idei de cadouri

Pachet TRADIŢIONAL

dulciuri romanesti

Pachet FRESH STYLE

idei de cadouri de craciun

Pachet MEMORIES FROM ROMANIA

pachet de craciun

craciun brad

Eu sunt în al 9-lea cer de fiecare dată când primesc un cadou. Dar sunt la fel de fericită ori de câte ori aleg unul pentru cineva drag. De aceea, întocmirea listei cu cadouri de sărbători este un moment special, care de multe ori se întâmplă mult prea devreme.

Da, cu siguranţă urmează o perioadă cu alegeri importante de făcut: alegerea decoraţiunilor, alegerea reţetelor de prăjituri şi, desigur, alegerea cadourilor.

Eu cred că e timpul să ne îndreptăm atenţia către meşteşugurile şi tradiţiile româneşti şi când este vorba de cadouri. Da, este momentul să ne preţuim mai mult valorile noastre. Şi ar fi cazul ca acestea să se afle sub bradul de Crăciun!

 

Absolventă de PR şi Turism, cu o dorinţă imensă de a explora fiecare colţ al lumii. Iniţierea unei conversaţii despre călătorii cu mine poate fi un angajament pe termen lung, căci ador să povestesc despre locuri, oameni şi culturi diverse. Şi nu mă prea pot opri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.