Webstock 2016 este a noua ediție a celei mai importante conferințe dedicate social media din România. #Valiza face parte din nișa blogurilor de travel, dar își dorește în mod constant să fie la curent cu trendurile din online în general, de aceea va fi prezentă la conferință. Pe scurt, este vorba de un eveniment de o zi care va include Conferințele Webstock și Premiile Webstock.

When & where

Pe 30 septembrie, la JW Marriot.

cu valiza la webstock 2016

Cu cine

Conferințele Webstock vor cuprinde întâlniri interactive despre cele mai noi tendințe în social media, modalități eficiente de comunicare și promovare, plus prezentarea celor mai noi tehnologii și aplicații din domeniu.

O parte dintre speakeri au fost deja anunțați pe site-ul oficial al evenimentului, dar lista este încă în curs de actualizare. Sunt sigură că voi avea multe de învățat de la cei invitați să vorbească la Webstock, iar doza de inspirație primită mă va determina să mă implic și în alte proiecte frumoase. Știu deja că voi pleca de acolo cu multe idei noi!

speakeri webstock 2016

Online Personality of the Year

Webstock Awards oferă recunoaștere celor mai creative și inedite proiecte și campanii din online (inclusiv social media și mobile), realizate în Romania, în ultimul an. Printre categorii se numără: Publishing, Blogging Campaigns, Best Use of Photography, Mobile Applications, Corporate Blogs, Best Brand on Instagram și altele.

Mai mult, în cadrul galei de pe 30 septembrie, se va alege Online Personality of the Year, pe care poți să o votezi și tu aiciRecunosc, eu l-am votat pe Marian Godina, pentru că și-a construit o comunitate atât de puternică, fără să fi fost un om de online.

Poți solicita o invitație gratuită la gală aici.

online personality of the year

Înscrie-te la conferință

Sunt ultimele zile de înscrieri la Webstock 2016, așa că ai face bine să te grăbești să ocupi un loc în sală. Dă click aici, înregistrează-te și hai să ne vedem acolo! 🙂

Dacă totuși îți este imposibil să ajungi, trebuie să știi că evenimentul va fi transmis live pe site, pe 30 septembrie.

Anul trecut pare să fi fost fun! Eu n-am putut ajunge pentru că…eram într-o călătorie, desigur! 🙂 Dar recuperez anul ăsta!

conferință webstock

webstock social media

[tline]

Webstock este un eveniment organizat de Evensys (http://www.evensys.ro/) și Vodafone (http://www.vodafone.ro/) în colaborare cu Bitdefender (https://www.bitdefender.ro/), HP (http://www.hp.ro), Coca-Cola (http://www.coca-cola.ro/), McDonald’s (http://mcdonalds.ro/), Raiffeisen Bank (https://www.raiffeisen.ro), LG (http://www.lg.com/ro/), Staropramen (http://staropramen.com/ro) și Siviero Maria (http://www.sivieromaria.ro/).

webstock is coming

Absolventă de PR şi Turism, cu o dorinţă imensă de a explora fiecare colţ al lumii. Iniţierea unei conversaţii despre călătorii cu mine poate fi un angajament pe termen lung, căci ador să povestesc despre locuri, oameni şi culturi diverse. Şi nu mă prea pot opri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.