În 2016 am scos şi puţină inspiraţie din #valiză în fiecare zi de vineri, sub forma unor citate de călătorie. De fapt, doar în unele zile de vineri, căci altele au fost ocupate cu descoperirea unor destinaţii noi.

E clar că vineri este cea mai așteptată zi din săptămână, în care de multe ori alegem să fugim într-o escapadă, chiar și de câteva zile. De aceea, am hotărât să dăm startul weekendului mai inspiraţi pe pagina de Facebook a #valizei. Nu este vorba chiar despre nişte citate, ci mai degrabă de o înşiruire de cuvinte care împart în stânga şi în dreapta sentimentul de wanderlust. Unele dintre ele sunt traduse din engleză, iar altele sunt pur şi simplu idei care mi s-a părut că se potrivesc cu imaginile. Însă toate pozele sunt făcute de mine, cu multă pasiune și entuziasm!

Enjoy! 🙂

citate de calatorie

citate despre calatorii

dimineti de vacanta

aventura asteapta

pleaca astazi

citate frumoase

oras mare

imbogateste-te calatorind

eu tu si oceanul

uita de gps

suntem mai fericiti vara

calatoreste

sezlonguri la soare

nu lasa vacanta sa astepte

calatorii citate frumoase

Vom continua şi în 2017 să dăm play amintirilor de weekend cu citate de călătorie scoase din #valiză, direct pe pagina de Facebook– căreia ai putea să îi dai şi like (dacă nu ai făcut-o deja!). 🙂

Până una-alta, îţi urez un an nou excelent, cu multe zboruri adăugate în flight history şi o groază de kilometri parcurşi în roadtripuri! #2017călător

Absolventă de PR şi Turism, cu o dorinţă imensă de a explora fiecare colţ al lumii. Iniţierea unei conversaţii despre călătorii cu mine poate fi un angajament pe termen lung, căci ador să povestesc despre locuri, oameni şi culturi diverse. Şi nu mă prea pot opri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.