Sfârşitul verii nu prea este însoţit de veselie mare. Pentru că se termină vacanţele, iar soarele îşi ia un job part-time. De aceea, am hotărât împreună cu Mindblower.ro-Cadouri Ieşite din Minţi să îţi oferim un motiv de bucurie în acest început de toamnă. Aşa că scoatem din #valiză special pentru tine…..o hartă răzuibilă „Am fost acolo”!!!

Aşa vei putea rememora amintirile din vacanţe cu fiecare ţară nou colorată. Probabil vei realiza, la fel ca mine, că mai este o suprafaţă imensă rămasă nerăzuită, dar acesta nu este decât un motiv în plus să îţi faci planuri pentru viitoarele călătorii. Practic, harta poate fi un reminder al dorinţei tale de a bifa cât mai multe locuri frumoase de pe mapamond.

harta Mindblower

harta razuibila

Dacă vrei să vezi mai bine despre ce minunăţie de hartă este vorba, o poţi accesa aici.

Nu-i aşa că vrei să fie a ta? DA! DA! DA! TREI DE DA!  Deci, trecem în etapa următoare, la cei patru paşi extreeem de simpli pe care trebuie să îi parcurgi pentru a o câştiga:

  1. Dă like paginii de facebook Valiza cu călătorii;
  2. Dă like paginii de facebook Mindblower.ro;
  3. Dă share pe facebook postării despre concurs;
  4. Lasă-ne un comentariu pe blog, la acest articol, în care să ne transmiţi un top 3 al ţărilor pe care ţi-ai dori să le răzuieşti în viitorul apropiat.

Te poţi înscrie la concurs până pe 13 septembrie, ora 23:59. iar câştigătorul va fi ales pe 14 septembrie prin tragere la sorţi cu ajutorul site-ului random.org. Vom anunţa fericitul/fericita pentru care deschidem #valiza cu călătorii, cadouri şi suveniruri atât pe blog, cât şi pe pagina de facebook.

Eu mi-am petrecut weekendul ăsta încă însorit răzuind de zor ţările prin care m-am plimbat de-a lungul timpului.

Hartă Mindblower

harta razuibila

Harta razuibila

MindBlowerChiar dacă am detestat în facultate să confecţionez hărţi (sunt sigură că domnii profesori mă vor ierta pentru asta 🙂 ), îmi plac la nebunie cele făcute de alţii! Iar pe Mindblower.ro, printre o groază de cadouri care mai de care mai năstruşnice, am găsit mai multe variante de hărţi numai bune de decorat un birou de călător. Şi nu numai. În caz că mai ai loc pe frigider printre magneţi, ar arăta tare bine o hartă magnetică a lumii în bucătăria ta. Sau, dacă ai călătorit în mare parte în Europa, ai varianta hărţii răzuibile doar cu Vechiul Continent. Sau, pentru cei mai stylish, există opţiunea deluxe a hărţii răzuibile. Cert este că un adevărat călător iubeşte hărţile!

Concluzia? Dacă vrei ca harta răzuibilă „Am fost acolo” să plece din #valiză direct spre tine, grăbeşte-te să participi la concurs. Succesuri! 🙂

UPDATE
rsz_concursConform site-ului random.org, câștigătoarea hărții răzuibile din #valiză este Anca Palade, cea care a lăsat comentariul cu numărul 21, spunându-ne că, pe viitor, ar vrea să răzuiască pe hartă Spania, Egipt și Grecia. Felicitări, Anca! Aștept datele tale într-un mesaj pe Facebook sau pe e-mail (deja ai fost contactată) :). Te mai așteptăm să scotocești prin #valiză!

Absolventă de PR şi Turism, cu o dorinţă imensă de a explora fiecare colţ al lumii. Iniţierea unei conversaţii despre călătorii cu mine poate fi un angajament pe termen lung, căci ador să povestesc despre locuri, oameni şi culturi diverse. Şi nu mă prea pot opri!

56 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.