Diverse


Locurile și poveștile lui 2017 Diverse

Fără îndoială, 2017 a fost anul cu cele mai mari schimbări din viața mea de până acum. Nu doar că scriu deja tradiționalul articol de final de an dintr-un alt loc, că #valiza are o nouă casă și că își face check-in-ul de pe alte aeroporturi, dar zilele mele au devenit și mai pline, activitățile și mai complexe, iar planurile de călătorii și mai numeroase.

Citește mai mult

Cum să organizezi o călătorie reușită Diverse

Știu că te pricepi deja să organizezi călătorii, că doar scotocești de ceva timp prin #valiză! 😊 Dar m-am gândit că ar fi un exercițiu bun să parcurgem împreună pașii planificării unei vacanțe, așa cum am ajuns eu să-i urmez de-a lungul timpului. Poate chiar afli ceva nou, iar micile sfaturi, care nu par atât de importante la început, te vor ajuta în următoarea călătorie.

Citește mai mult

#primulpas către o vacanță autentică Diverse

Zilele trecute am făcut un live de la Londra, cu Tower Bridge pe fundal. Prin intermediul acestui video, am implicat și #valiza în cea de-a doua etapă a campaniei #farafrica, demarată de Dr.Oetker – #primulpas – în care brandul susține femeile care fac totul zi de zi și, pe deasupra, reușesc să facă si o prajitura delicioasă cu mixurile de la Dr. Oetker.

Citește mai mult

Amintiri din România Diverse / România

Peste mai puțin de două săptămâni, #valiza se îndreaptă către Londra. Și nu doar să se plimbe prin fața ceasului Big Ben, a palatului Buckingham ori a magazinului Harrods, ci ca să rămână. Aproape de meridianul de 0 grade de la Greenwich, ea își va găsi locul cel mai probabil în dressingul unei căsuțe victoriene, așteptând cu nerăbdare următoarea călătorie.

Citește mai mult


Page 1 of 41234