Din Maroc, #valiza a aterizat direct în Anglia pentru câteva zile. Scriu acum de pe coordonatele Marii Britanii, pentru că am să vă povestesc despre o campanie foarte frumoasă, prin care Happy Tour şi Romanian Art&Craft promovează o serie de oraşe importante din România. Imediat ce mă întorc din UK, plec la Alba Iulia, unde voi filma un video de prezentare a oraşului, care sper că va convinge cât mai multă lume să ajungă acolo.

Este un proiect în care cred foarte mult şi care deja mi-a devenit tare drag, de aceea sunt convinsă că video-urile vor încuraja turismul în România, atât printre turiştii străini, cât şi printre cei români. Mai ales că, pe lângă Alba Iulia, din campanie mai fac parte şi alte oraşe cu un potential turistic remarcabil, precum Sighişoara, Iaşi, Cluj-Napoca, Timişoara sau Sinaia. Dar, fiind vorba despre un proiect atât de complex şi de frumos, consider că ar fi cazul să prezint mai în detaliu şi brandurile ce l-au demarat. Pentru că cei care au iniţiative de genul acesta merită toată aprecierea noastră şi cel puţin un rând de aplauze! 🙂

Happy Tour este una dintre cele mai vechi şi mai mari agenţii de turism din România, cu prezenţă la nivel national şi international, în Turcia şi Bulgaria. Cu alte cuvinte, este un brand cu credibilitate şi prestigiu, fiind premiată de-a lungul anilor de companiile de specialitate drept cea mai bună agenţie de turism din România. În plus, din 2016 Happy Tour este touroperator oficial al Disneyland Paris în România. Probabil pentru că acolo nu poţi fi decât…happy! 😊

acadele mickey mouse

17457421_1695403310489051_2866846001942817778_n

Art&Craft este cea mai mare firma de retail de suveniruri şi produse tradiţionale româneşti. Magazinele şi brand corner-urile Art&Craft se găsesc în aeroporturile din Otopeni, Sibiu, Târgu-Mureş, Iaşi, Cluj-Napoca, Timişoara, Constanţa şi Craiova. Pe scurt, cam în toată ţara!

Însă suvenirurile româneşti au cucerit şi online-ul, căci produsele Art&Craft se găsesc şi pe www.artandcraft.ro. Pe site te pierzi printre obiecte de artă populară aduse direct de la meşterii populari cu care compania colaborează (ceramică de Horezu, Corund, Baia Mare, ouă încondeiate, ii, obiecte din lemn etc.), dar te vor captiva şi produsele de tip suvenir, care fac parte din colecţiile Vladuts Story, Transylvania, Bloody Famous, Destination, Fashion, Via Delice, toate dezvoltate sub brandul Art&Craft.

pachet folclor

gospodina incondeiere oua

În 2016, Art&Craft a demarat alte două campanii video foarte importante şi inspirate: o campanie de promovare a oraşelor din România (premergătoare acesteia din prezent) şi o campanie de susţinere a meşterilor populari din ţara noastră. Toate video-urile sunt de o foarte bună calitate şi pot fi găsite aici.

Potrivit Happy Tour, cererea de vacanţe în România a crescut cu 40% în 2016 faţă de anul trecut, semn că începem să ne descoperim ţara din ce în ce mai mult. Cu siguranţă a avut de-a face cu această creştere şi introducerea voucherelor de vacanţă, mai ales că multe companii au decis să ofere aceste vouchere în loc de primă. De altfel, Happy Tour este printre primele agenţii de turism care acceptă plata vacanţelor cu vouchere.

Aşadar, #valiza ajunge în curând la Alba Iulia! Oraşul deţine cea mai mare fortificaţie de tip Vauban din România, fiind cel mai impozant monument baroc transilvănean, ce se întinde pe nu mai puţin de 110 hectare. Tot potrivit Happy Tour, fortăreaţa aduce din ce în ce mai mulţi turişti anual, iar în ultimii cinci ani numărul acestora s-a dublat. Fără îndoială, investiţiile de 150 milioane de euro făcute în reconsolidarea şi restaurarea ei au avut un aport extrem de important în atragerea turiştilor din întreaga lume. Cred că putem spune că acesta este un exemplu de AŞA DA!

alba iulia
Sursă foto: imgur.com

Personal, de-abia aştept să ajung din nou în Alba Iulia şi să scot din #valiză pentru toţi cititorii călători cele mai frumoase locuri din oraş, într-un video care va aduce în online bucuria vizitării României.

Va urma! 🙂

P.S. Fii pe fază: la finalul campaniei, te poţi înscrie în cursa pentru câştigarea unui city break în România şi a unui kit de călătorie!

Absolventă de PR şi Turism, cu o dorinţă imensă de a explora fiecare colţ al lumii. Iniţierea unei conversaţii despre călătorii cu mine poate fi un angajament pe termen lung, căci ador să povestesc despre locuri, oameni şi culturi diverse. Şi nu mă prea pot opri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.