Povestea suvenirurilor Romanian Art&Craft și un concurs dulce Diverse / România

Acum ceva ani, admiram cu o ușoară invidie suvenirurile din țările pe care le vizitam. Umpleam, desigur, #valiza cu multe dintre ele, dar mă gândeam că îmi doresc același lucru și pentru România. Pentru că avem istorie,tradiții, cultură, legende. Pentru că putem face turism de calitate. Pentru că avem cu ce.

Între timp, turismul românesc a virat într-o direcție mai bună. Datorită prințului Charles, care face în mod constant cunoscute frumusețile Transilvaniei, datorită topurilor Lonely Planet, datorită produsului frumos de city-break în care se transformă ușor-ușor Bucureștiul.

Șansa a făcut să mă plimb destul de des prin Aeroportul Internațional Henri Coandă din Otopeni în ultimii ani. Așa că am ajuns să cunosc destul de bine zona comercială, unde am descoperit un colț cu suveniruri românești care m-a cucerit. Astfel, de-a lungul timpului, mi-am creat un ritual înainte de fiecare zbor: admir iile țesute cu multă migală, mă minunez câteva minute bune de frumusețea vaselor de ceramică sau verific ce modele de tricouri cu Dracula au mai apărut. Ah da, și mă bucur pentru fiecare turist străin pe care îl văd în magazin!

Pauză de promisiune : vreau să facem un pact. Tu scotocești prin #valiză în continuare, iar eu nu-ți povestesc niciodată despre un concept/brand în care nu cred. O fi #valiza voluminoasă, dar în ea își vor face loc numai și numai chestii tari, indiferent de situație. E ca atunci când îți faci bagajul pentru vacanță și îți triezi doar cele mai bune haine! 

Buuuun. Între timp, i-am cunoscut pe cei de la Romanian Art&Craft și am înțeles de ce îmi plac atât de mult suvenirurile lor. Pentru că se implică în totalitate în proiectul ăsta și sunt extrem de atenți la detalii, iar produsele sunt de foarte mare calitate. Pe lângă businessul în sine, ei chiar iubesc originile și tradițiile noastre și încearcă să le ducă într-un mod foarte creativ în afara granițelor țării. Până în Papua Noua Guinee, dacă se poate ! 🙂

Ouă încondiate

Ii tradiționale romanești

suveniruri aeroport

Practic, Art&Craft Design este cea mai mare firmă de retail de suveniruri și produse tradiționale românești, care se regăsesc în toate magazinele galeriilor comerciale ale aeroporturilor din țară. Și au și un magazin online (www.artandcraft.ro), iar în curând vor avea o variantă îmbunătățită a acestuia, la care acum se lucrează intens. În linii mari, Art&Craft Design se adresează turiștilor care tranzitează aeroporturile din România, colecționarilor de obiecte tradiționale românești, companiilor (un mare procent din cifra de afaceri se datorează și zonei de corporate) sau, pur si simplu, celor care vor să ofere un cadou original, inedit.

Din ce am observat eu, suvenirurile de la Art&Craft merg pe două mari direcții :

 1. Produse tradiționale românești, cu rădăcini în istorie și folclor, care au la bază legende, identitatea spațiului, continuitatea și apartenența la o lume cu tradiție, acestea venind însoțite de certificate de autenticitate. Compania colaborează cu meșteri autentici pentru vasele din ceramica de Horezu, Baia Mare, Corund, pentru iile, țesăturile tradiționale și ouăle încondeiate, ceea ce mi se pare inedit și de apreciat.
 2. Produse de retail Art&Craft, bazate pe design și creativitate, precum articolele personalizate (tricouri, genți, pixuri, agende, portofele, portfarduri) și produsele vesele din brandurile proprii Vladut’s Story, Via Delice, Happy Traveller etc.

suveniruri

sacose bucuresti Art&Craft

ceramica frumos impachetata

arta populara romaneasca

dracula vampir

arta populara

magazin aeroport Art&Craft

După ce am asaltat ani la rând magazinul din aeroport, m-am uitat puțin și pe site. Sunt foarte multe suveniruri care așteaptă să fie achiziționate online, așa că mi-a fost tare greu să mă decid când am făcut un top al produselor mele preferate. El arată cam așa:

5. Farfurie ceramică de Horezu cu pomul vieții- o găsești aici

horezu pomul vietii

4. Sacoșă personalizată cu un Dracula haios- o găsești aici;

sacosa dracula

3. Praline cu povestea Bucureștiului- le găsești aici;

praline romanesti Art&Craft

2. Tricou cu mesaj drăguț “Kiss me, I’m not a vampire”- îl găseși aici;

tricou vampir Art&Craft

1. Ie albă cu broderii roșii de efect- o găsești aici;

ie rosie traditionala

Hei, tu, tipul care tocmai scotocește prin #valiză: acest top a fost alcătuit de o fată. Prin urmare, poate fi o sursă credibilă de inspirație și o rezolvare pentru nenorocirile care vor tot apărea în viața ta, și anume Dragobete, 1&8 martie, aniversarea voastră, ziua ei de naștere etc. Haide, scoate portofelul! 🙂

Însă, din punctul meu de vedere, colecția-vedetă este Vlădut’s Story. Mi-a plăcut atât de mult de Vlăduț, încât l-am luat cu mine în Tenerife!

dulciuri aeroport Art&Craft

vulcan tenerife

Mai mult, am dat startul unei mini-campanii cu cei de la Art&Craft, prin care eu ofer unui copil din fiecare țară pe care o vizitez dulciuri de-ale lui Vlăduț. Primul dintre copii a fost Mario, un pitic spaniol adorabil de doar 3 anișori, care a fost foarte încântat să deguste bunătățurile românești pe o plajă cu nisip negru vulcanic din Tenerife. De-abia aștept să îl iau pe Vlăduț în #valiză în următoarea călătorie!

copil tenerife pe plaja

Dar, cine este Vlăduț ?

Vlăduț este un mic conte, urmaș al temutului și legendarului Dracula. Ce îl face pe el deosebit? Faptul că este un vampir educat la școlile cele mai înalte, care a înlocuit meniul sângeros cu…dulciuri. Și, ce să vezi? Nici măcar nu i se strică micii colți de la ele! În plus, se spune că Vlăduț are o superputere: nu crește și, prin urmare, va avea întotdeauna vârsta de 10 ani. Iar pentru că este extrem de energic și jucăuș, când se plictisește, micul conte vampir se transformă în liliac (precum biscuițeii lui cu cacao).

În traducere liberă, Vlăduț’s Story este o adaptare extrem de ingenioasă a legendei lui Dracula (pe care trebuie să o valorificăm la maximum), rezultând o gamă de dulciuri foarte variată și simpatică, adresată în special copiilor, dar nu numai.

SPOILER ALERT: AVEM UN CONCURS NOU DIN #VALIZĂ!

Romanian Art&Craft IMG_3116

Dar, o să îți spun un secret. Eu le-am încercat pe toaaate și Vlăduț a fost foarte prietenos cu mine, chiar dacă nu mai sunt copil. Și pentru că deja mi s-a făcut poftă de o prună în ciocolată, am o veste bună pentru tine: poți câștiga întreaga colecție de dulciuri Vlăduț’s Story !

Ce trebuie să faci?

Să intri pe site-ul Art& Craft AICI, să alegi produsul/produsele tale preferate din gama Vlădut’s Story și să îl/le menționezi într-un comentariu la acest articol. Atât de simplu! 🙂

Nu vei primi doar produsul respectiv, ci întreaga colecție, ca să îți alegi preferatul gustând din fiecare. Eu încă nu mă decid între turta dulce foarte pufoasă cu scorțișoară și biscuiții cu cacao ce merg tare bine la cafea dimineața!

Perioada de desfășurare

Concursul se desfășoară în perioada 22-28 februarie 2016 (până la 00:00). Acesta are loc exclusiv pe blog, astfel că doar comentariile postate la acest articol vor fi luate în considerație. În momentul postării comentariului, te rog să introduci numele și prenumele și adresa de e-mail.

Câștigătorul va fi ales prin intermediul site-ului random.org și anunțat pe 29 februarie 2016, atât pe site, cât și pe pagina de Facebook, unde afli mereu povești noi din #valiză. Acesta va fi contactat ulterior prin e-mail și i se vor furniza toate detaliile referitoare la premiu. Adică, va afla când îl întâlnește pe contele Vlăduț! 🙂

MULT SUCCES!

P.S. Nu uita să prețuiești mai mult valorile și tradițiile românești!

LATER EDIT: Concursul s-a încheiat. Câștigătoarea este Ana-Maria Maxim, care va primi prin e-mail toate informațiile despre cum să intre în posesia dulciurilor lui Vlăduț. Felicitări şi mulțumesc tuturor pentru participare!☺

12788231_1158603674174523_387474413_n

glob de sticla dansatori romani


Cristina Stoica

Absolventă de PR şi Turism, cu o dorinţă imensă de a explora fiecare colţ al lumii. Iniţierea unei conversaţii despre călătorii cu mine poate fi un angajament pe termen lung, căci ador să povestesc despre locuri, oameni şi culturi diverse. Şi nu mă prea pot opri!

Comentarii

 1. Alessia Ionescu a scris: 22 Feb 2016 - 19:14

  Suna foarte bine biscuitii cu cacao, cred ca ar fi buni la micul-dejun.

 2. Mihaela Neacsu a scris: 22 Feb 2016 - 19:15

  Cred ca mi-ar place mult de tot turta dulce cu ciocolata!!!!

 3. IORDACHE SERGIU LIVIU a scris: 22 Feb 2016 - 19:26
 4. Ana-Maria Maxim a scris: 22 Feb 2016 - 19:26

  Prunele in ciocolată sunt primele pe care le-as gusta.

 5. Nicolle a scris: 22 Feb 2016 - 19:36

  Ce concept dragut. Ambalaje sunt extrem de frumoase, iar Vladut este adorabil. Mi-ar pkacea sa incerc aceste dulciuri, in special prunele in ciocolata.

 6. Luminita a scris: 22 Feb 2016 - 19:36

  Prunele in ciocolata suna delicios de bine!

 7. Mari a scris: 22 Feb 2016 - 19:37

  Turta dulce cu vanilie este probabil delicioasa!

 8. Nicoleta Spineanu a scris: 22 Feb 2016 - 19:39

  Vreau neaparat sa incerc prunele in ciocolata. Ma topesc de pofta dejaaa :)))

 9. Floriana a scris: 22 Feb 2016 - 19:51

  Turta dulce cu ciocolata Vladut’s Cookies suna delicios! <3

 10. Laura Mihaila a scris: 22 Feb 2016 - 19:57

  Phoa ce bine suna prunele in ciocolata!

 11. Mihai a scris: 22 Feb 2016 - 19:59

  Mi s-a facut o pofta nebuna de prune in ciocolata. Suna a copilarie!

 12. Carla Stan a scris: 22 Feb 2016 - 20:06
 13. Andreea Pana a scris: 22 Feb 2016 - 20:07
 14. Cristina a scris: 22 Feb 2016 - 20:09

  Turta dulce cu ciocolata 🙂

 15. Lucretia Petre a scris: 22 Feb 2016 - 20:12

  Vai ce dragut articolul! As vrea pentru fetita mea niste turta dulce cu ciocolata.

 16. Nikybird a scris: 22 Feb 2016 - 20:14

  Eu le-aș încerca pe toate, dar prima ar fi cutia cu caramele cu unt si sare din Vladut’s story!

 17. Alexandra Mihalache a scris: 22 Feb 2016 - 20:14

  Super cute Vladut! As vrea prune in ciocolata sa incerc, suna tare tare bineeee

 18. Simina Alexandra a scris: 22 Feb 2016 - 20:19

  Pai e asa de greu sa aleg, incat nu stiu daca ma pot opri la o varianta: poate prunele neaparat!

 19. Voicu Emilia a scris: 22 Feb 2016 - 20:21

  Prune in ciocolata

 20. Catalina Velicu a scris: 22 Feb 2016 - 20:28

  Neaparat biscuitii cu cacao in forma de liliac, mi se par super cute!

 21. Prune in ciocolata sau turta dulce cu scortisoara :).

 22. Marin Andreea a scris: 22 Feb 2016 - 20:36

  Prunele in ciocolata suna…delicios! 😉

 23. Voinoiu Alina a scris: 22 Feb 2016 - 21:00

  Prune in ciocolata sau biscuitii cu cacao <3

 24. Mi-ar placea sa gust caramelele cu unt si sare…suna Vaduțesc de bine 🙂 Cat despre VALIZA , toata simpatia si cuvinte doar de bine.

 25. Maria Teodorescu a scris: 22 Feb 2016 - 21:15

  Prunele in ciocolata suna delicios, dar mi-ar placea sa incerc si biscuitii cu cacao.

 26. Roxana Vancea a scris: 22 Feb 2016 - 21:19

  Prunele cu cioco si turta dulce suna minunat dar parca sunt mai intrigata de caramelele cu unt si sare. http://www.artandcraft.ro/dulciuri-traditionale/dulciuri-vladut-s-story/caramele-cu-unt-si-sare-vladut-s-story.html
  Sa castig si sa le pot gusta pe toate!

 27. Cretu Toma-Dan a scris: 22 Feb 2016 - 21:34

  Biscuiti cu cacao Vladut;s Story.

 28. Cretu Carmen Monica a scris: 22 Feb 2016 - 21:35

  Biscuiti cu cacao Vladut’s Story.

 29. Cred că cel mai tare îmi face cu ochiul TTurta dulce cu ciocolata Vladut’s Cookies

 30. Georgeta Diculescu a scris: 22 Feb 2016 - 22:06

  In primul rand : Felicitari domnisoara Cristina Stoica, pentru tot ce faceti !
  Cu toata dragostea as gusta oricare dintre dulciurile Vladut’Story , pentru mai multe motive : 1)Pentru ca domnisoara Cristina Stoica m-a topit instantaneu prin minunata descriere a tuturor produselor Art&Craft, care imi merg la suflet . 2) Pentru ca voi , Cristina & Art&Craft , apreciati, sustineti si promovati traditiile romanesti , 3) Pentru ca sunt sigura ca toate dulciurile Vladut’Story sunt delicioase si 4) Pentru ca domnisoara Cristina Stoica impreuna cu Art&Craft dati dovada de patriotism si pentru asta va iubesc !

 31. Georgiana Baron-Mihai a scris: 22 Feb 2016 - 22:13
 32. Costina a scris: 22 Feb 2016 - 23:25
 33. Maria Bragadireanu a scris: 22 Feb 2016 - 23:36
 34. Biscuitii cu cacao, pentru ca am poftit de cand ai postat prima oara fotografia cu biscuitele din Tenerife. Cred ca ai postat-o pe facebook sau intr-un articol, si stiu sigur ca am vrut sa musc din el cand am vazut poza. 😀

 35. Andrei Dragoman a scris: 22 Feb 2016 - 23:43

  Caramele

 36. Ave Alexandra a scris: 23 Feb 2016 - 09:09

  Hihi ce concurs dragut! Turta dulce cu scortisoara <3

 37. Raluca V. a scris: 23 Feb 2016 - 09:39

  Tare frumoase produsele de la Art&Craft. Iile sunt superbe! Dar as incerca de la Vladut caramelele alea, care suna bine de tot!

 38. Adela Solciuc a scris: 23 Feb 2016 - 09:41
 39. Andreea Curelea a scris: 23 Feb 2016 - 09:43

  Yami yami, frumos concurs si pentru pitici si pentru adulti. Baietelul meu ar fi tare incantat sa guste turta dulce cu ciocolata!

 40. Rocsi Ciobanu a scris: 23 Feb 2016 - 10:17

  Cum sunt o mare iubitoare de biscuiti, nu as putea alege altceva decat biscuitii cu cacao: http://www.artandcraft.ro/dulciuri-traditionale/dulciuri-vladut-s-story/biscuiti-cu-cacao-vladut-s-story.html

 41. Baicu Diana a scris: 23 Feb 2016 - 10:24

  Turta dulce cu ciocolata este preferata mea

 42. Turta dulce cu vanilie Vladut’s Cookies

 43. Lupu Elena a scris: 23 Feb 2016 - 11:14

  Cred ca toate sunt delicioase dar as incerca fara discutie turta dulce cu ciocolata si prunele in ciocolata.Yammmy ,parca deja le simt gustul si parca turta dulce mi se topeste in gura!!!Mmmmm!

 44. Cristina Radu a scris: 23 Feb 2016 - 11:56
 45. Imi plac mult prunele cu ciocolata, turta dulce cu ciocolata , cu scortisoara,cu vanilie, of pf ce-mi plac <3

 46. Floarea Corina a scris: 23 Feb 2016 - 14:31

  Prunele in ciocolata si turta dulce cu scortisoara

 47. Badea Simona Gabriela a scris: 23 Feb 2016 - 15:30

  Turta dulce cu ciocolata Vladut’s Cookies

 48. Barcer Mihaela a scris: 23 Feb 2016 - 15:38
 49. Corina a scris: 23 Feb 2016 - 16:06
 50. Naty Moon a scris: 23 Feb 2016 - 16:18

  http://www.artandcraft.ro/dulciuri-traditionale/dulciuri-vladut-s-story/turta-dulce-cu-vanilie-vladut-s-cookies.html
  daca ar fi dupa mine le-as alege pe toate ;eu si baiatul meu suntem in competitie cand este vorba de savurat dulciuri

 51. Rodica Granpier a scris: 23 Feb 2016 - 16:49

  Prunele in ciocolata sunt primele pe lista mea http://www.artandcraft.ro/dulciuri-traditionale/dulciuri-vladut-s-story/prune-in-ciocolata-vladut-s-story.html si as mai incerca si turta dulce cu scortisoara http://www.artandcraft.ro/dulciuri-traditionale/dulciuri-vladut-s-story/turta-dulce-cu-scortisoara-vladut-s-cookies.html ,dar sigur toate sunt delicioase <3 asa ca nu as refuza nimic 😀

 52. constantin maricica a scris: 23 Feb 2016 - 17:51
 53. Tina Mariam a scris: 23 Feb 2016 - 17:52

  http://www.artandcraft.ro/dulciuri-traditionale/dulciuri-vladut-s-story/prune-in-ciocolata-vladut-s-story.html
  As vrea sa gust prune in ciocolata,nu am mai gustat asa ceva si imi pare extraordinar de bun

 54. Bleotu Macrina a scris: 23 Feb 2016 - 18:45
 55. Nicoleta Alexandra a scris: 23 Feb 2016 - 19:00

  Prefer turta dulce cu ciocolata, caramelele cu unt si sare si biscuiti cu cacao.

 56. ungureanu gabriela a scris: 23 Feb 2016 - 20:11
 57. maria ene a scris: 23 Feb 2016 - 20:15
 58. Luciana Barbu a scris: 23 Feb 2016 - 20:21

  Mi se pare complicat sa aleg ceva :)))) dar daca sunt obligata, as spune caramelele alea. Imi place combinatia dulce-sarat de nu mai pot!

 59. Adelina Ade a scris: 23 Feb 2016 - 20:23

  Cat de dragute sunt toate, nu stiam de ei! Imi lasa gura apa dupa ce am vazut turta dulce cu ciocolata! http://www.artandcraft.ro/dulciuri-traditionale/dulciuri-vladut-s-story/turta-dulce-cu-ciocolata-vladut-s-cookies.html

 60. Aurelia Mihai a scris: 23 Feb 2016 - 20:24

  Daca spun ca sunt insarcinata si am pofte am sanse mai mari? Nu de alta, dar sotul meu va avea zile fripte daca nu castig! :)) Prunele in ciocolata suna minunat…

 61. Viorica N. a scris: 23 Feb 2016 - 20:25

  Sunt o mare amatoare de dulciuri, dar parca cel mai mult mi-as dori sa gust prunele in ciocolata.

 62. Murgulet Narcis-Gabriel a scris: 23 Feb 2016 - 21:08

  Caramelele cu unt si sare Vladut’s Story

 63. camelia ciuhureanu a scris: 23 Feb 2016 - 21:13
 64. Adina Roz a scris: 23 Feb 2016 - 21:50
 65. Andreea a scris: 23 Feb 2016 - 22:02

  Abia astept sa mananc Turta dulce cu ciocolata 😡

 66. Venera Padureanu a scris: 23 Feb 2016 - 23:31

  Produsele preferate Vladut’s Story sunt Caramele cu unt si sare si Biscuiti cu cacao, m-as bucura sa pot gusta aceste delicii deosebite!

 67. Alexandra Neacsu a scris: 23 Feb 2016 - 23:33

  Hmmmm tough choice! Probabil turta dulce cu ciocolata, multa ciocolata!!!!

 68. Anda P. a scris: 23 Feb 2016 - 23:35

  Iami iami, mi-as dori tare mult să incerc prunele in ciocolata. Felicitari pt articol!

 69. Violeta Maxim a scris: 23 Feb 2016 - 23:36
 70. Stoica Dorel a scris: 24 Feb 2016 - 11:18

  Cred ca mi-ar placea prone in ciocolata….:)

 71. GEORGESCU NICOLETA a scris: 24 Feb 2016 - 11:33

  As incerca prune in ciocolata. Multumim pentru acest concurs dulce

 72. BLEOTU GHEORGHE a scris: 24 Feb 2016 - 13:03
 73. Alin Grigore a scris: 24 Feb 2016 - 13:05

  Să vină turta dulce cu vanilie!
  #feelinglucky

 74. Larisa a scris: 24 Feb 2016 - 14:40

  Ce sa zic, e greu<<<< probabil turta dulce cu ciocolata. dar si cu scortisoara suna foarte bine!

 75. Nicoleta Sandulache a scris: 24 Feb 2016 - 14:41

  Nu stiam ca avem asa suveniruri frumoase! Mi-as dori sa incerc prunele in ciocolata!

 76. Georgiana Raicu a scris: 24 Feb 2016 - 14:42

  Cat de delicioase cred ca sunt toate! Sunt curioasa cum sunt caramelele!

 77. Stoienescu Valeria a scris: 24 Feb 2016 - 14:44
 78. Ramona a scris: 24 Feb 2016 - 17:50
 79. Cristian Murguleț a scris: 24 Feb 2016 - 20:54

  Biscuitii cu cacao

 80. Simona a scris: 24 Feb 2016 - 21:45

  Prune in ciocolata sau biscuiti cu cacao!

 81. Valentina S. a scris: 24 Feb 2016 - 21:46

  Turta dulce cu cioco! <3

 82. Nico Staicu a scris: 24 Feb 2016 - 21:50
 83. Visan Rodica a scris: 24 Feb 2016 - 21:53

  Foarte tentante toate. Cel mai mult mi-ar place biscuitii cu cacao. Asa cred!

 84. Tudose Veronica a scris: 24 Feb 2016 - 22:04

  Turta dulce de oricare, dar mai ales cu vanilie!

 85. Chertes Valeria a scris: 25 Feb 2016 - 05:49

  Prunele in ciocolata sunt minunate. Am avut ocazia sa le degust iar in graba nu am sa uit gustul lor 🙂

 86. Apostoiu Mihaela Florentina a scris: 25 Feb 2016 - 10:27

  Mi-as dori sa incerc prune in ciocolata

 87. Nicolae Andreea a scris: 25 Feb 2016 - 10:53

  Prune in ciocolata – suna super bine!

 88. Diana Buturuga a scris: 25 Feb 2016 - 10:54

  Hmm ce delicii! Mi-ar placea biscuitii pentru cafeaua de dimineata!

 89. Miruna Costache a scris: 25 Feb 2016 - 11:12

  Frumos concurs si articol! Mi-as dori sa gust neaparat turta dulce cu vanilie, imi plac dulciurile cu vanilie 🙂

 90. Liana a scris: 25 Feb 2016 - 22:49

  suna bine „Prune in ciocolata Vladut’s Story”… M-ar tenta si „Caramele cu unt si sare Vladut’s Story”

 91. Ion oprea a scris: 25 Feb 2016 - 22:58

  Să vină turta dulce cu vanilie

 92. Lautarescu daniel a scris: 26 Feb 2016 - 00:37
 93. Ioana ungureanu a scris: 26 Feb 2016 - 08:10
 94. Adriana lautarescu a scris: 26 Feb 2016 - 08:11
 95. Baadgoood a scris: 26 Feb 2016 - 08:12
 96. Udragu a scris: 26 Feb 2016 - 08:13
 97. Catalina Mihai a scris: 26 Feb 2016 - 10:13

  Prune in ciocolata! Suna delicios de bune si mi-ar placea sa le impart cu fetita mea de 6 ani.

 98. Lorena V. a scris: 26 Feb 2016 - 10:15

  Biscuiti cu cacao!

 99. Bucurescu Mihaela a scris: 26 Feb 2016 - 10:20

  Turta dulce cu ciocolata…sau cu vanilie! 🙂

 100. Cristina Mihai a scris: 26 Feb 2016 - 20:37

  Turta dulce cu vanilie, suna diferit!

 101. Manole Emilia a scris: 26 Feb 2016 - 20:40

  Prune in ciocolata!

 102. Danescu Mihai a scris: 26 Feb 2016 - 20:45

  Imi plac mult dulciurile…turta dulce cu ciocolata!

 103. Vladut a scris: 26 Feb 2016 - 20:54

  Caramele cu unt si sare, trebuie încercate. 🙂

 104. Ramona Răican a scris: 26 Feb 2016 - 21:48
 105. Catalina Paun a scris: 26 Feb 2016 - 22:03
 106. SOARE DAN a scris: 28 Feb 2016 - 18:14

  Biscuiți cu cacao,

 107. Corina a scris: 28 Feb 2016 - 18:15

  Turta dulce cu vanilie!

 108. Mihaela Adriana a scris: 28 Feb 2016 - 18:47

  Turta dulce cu ciocolata

 109. Damian Maria a scris: 28 Feb 2016 - 19:57
 110. Nicoleta Andrei a scris: 28 Feb 2016 - 20:05

  Biscuiți cu cacao!!!!

 111. Istrate Iuliana a scris: 28 Feb 2016 - 20:06

  Prunele in ciocolata suna fabulos!

 112. Daniela a scris: 28 Feb 2016 - 20:07

  Turta dulce cu vanilie!

 113. Gabriela a scris: 28 Feb 2016 - 20:21

  Aleg turta dulce cu ciocolata Vladut’s Cookies!

 114. Silvia Marin a scris: 28 Feb 2016 - 21:30

  Tare bune cred ca sunt prunele in ciocolata!

 115. Catalina a scris: 28 Feb 2016 - 21:31

  Turta dulce cu scortisoara…

 116. Radu Denisa a scris: 28 Feb 2016 - 22:09

  Prune in ciocolata!

 117. Tudose Liliana a scris: 28 Feb 2016 - 22:10

  Biscuiți cu cacao Vlădut Story!

 118. Elena Tudoran a scris: 28 Feb 2016 - 22:23

  Turta dulce cu vanilie sau biscuiți cu cacao!

 119. Luciana a scris: 28 Feb 2016 - 22:24

  Prunele in ciocolata pentru ca îmi amintesc de copilărie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *