Știi zicala aia care te îndeamnă să îți creezi o viață de la care n-ai nevoie să îți iei o vacanță? Ei bine, sunt unele perioade în care chiar nu simți să pleci nicăieri, iar luna martie se numără printre ele. De ce? Pentru că sentimentul care însoțește prima gură de aer proaspăt de primăvară și primele raze de soare călduțe este similar celui pe care îl ai în vacanțe. Și dacă mai adăugăm în ecuație mărțișoare, flori, cadouri și multă atenție, totul devine destul de clar. Cu alte cuvinte, în martie te pocnește o euforie din care nu te pot scoate nici cele mai presante deadline-uri! 🙂

[line]

Sunt tare încântată, căci totul a mers conform planului. M-am întors din Thailanda și am fost întâmpinată de primăvară, așa cum speram încă de când am început să organizez vacanța. N-a fost necesar să mă urc în vârful patului tremurând și să mă înfofolesc în cinci pături, dar nici să îmi plâng de milă că am revenit acasă. Pentru că primăvara aduce în aer optimismul ăla pe care nu îl poți ignora și o stare de bine pentru care n-ai nevoie de motive!

E clar, luna martie este a doamnelor și domnișoarelor. A soțiilor, iubitelor și fiicelor. A mamelor și a bunicilor. A colegelor de birou. A șefelor. Chiar și a vecinei enervante de la etajul doi. În condițiile astea, ar fi frumos să păstrăm un moment de reculegere pentru portofelele bărbaților.

Și cum momentul s-a dus deja, hai mai bine să vorbim despre cadouri! 🙂

#Valiza îți vine în ajutor, dacă vrei să faci un cadou care să transmită bucuria primăverii, dar n-ai niciun fel de inspirație. Am tras cu ochiul pe site-ul prietenilor de la Romanian Art&Craft și am dat peste o colecție nou-nouță de cadouri românești, special creată pentru EA. Avem genți, oglinzi, rame foto, agende și eșarfe din mătase naturală, toate în culori pastelate și cu motive de primăvară.

Având în vedere că obiceiurile lunii martie sunt 100% românești, mi se pare cum nu se poate mai potrivit un cadou care are un îndemn atât de frumos, alături de o floare în culorile drapelului: Love Romania. În special după perioada protestelor, când am văzut mai multă unitate ca niciodată în țara asta.

În plus, Mărțișorul vine cu reduceri. Dacă utilizezi codul de reducere „Martisor” în perioada 1-8 martie, beneficiezi de 20% discount la orice produs disponibil pe www.artandcraft.ro. Sunt extrem de multe produse din care poți alege, toate autentice și toate românești. Recunosc, mie îmi place tare mult brandul ăsta și mai ales pasiunea pe care oamenii din spatele lui o pun în ceea ce fac, drept pentru care am ales să continuăm să lucrăm împreună. 

Oglindă cu model în culori pastelate

OglindaFashion1

Eșarfă din mătase naturală în culorile primăverii

esarfa primavara

 FashionEsarfa3

Agendă colorată

agenda cu romaniaFashionAgenda2

 

Geantă de plajă

geanta romania

FashionGeantaMare1

Ramă foto pentru cele mai frumoase amintiri

rama familie

[line]

Vestea bună este că poți primi eșarfa cadou, la cumpărături de peste 250 de lei. În plus, ai parte de transport gratuit în România dacă achiziționezi produse de peste 110 lei.

Ah, da! Nu uita să treci și pe la magazinele Art&Craft din marile aeroporturi din țară. Vei găsi multe suveniruri frumoase, prin intermediul cărora vei putea lua cu tine în afara granițelor o părticică din România. Sunt tare utile, mai ales dacă vrei să oferi un cadou autentic cuiva din străinătate.

promotie luna martie

Ok, recunosc: în a doua jumătate a lunii martie o vacanță este mai mult decât binevenită. Dar sunt sigură că în euforia primelor zile de primăvară nimeni nu își dorește la fel ca altă dată să fie într-un loc din afara granițelor țării noastre. Poate doar domnii. Eventual, cât mai departe. În Alaska! 🙂

Absolventă de PR şi Turism, cu o dorinţă imensă de a explora fiecare colţ al lumii. Iniţierea unei conversaţii despre călătorii cu mine poate fi un angajament pe termen lung, căci ador să povestesc despre locuri, oameni şi culturi diverse. Şi nu mă prea pot opri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.