Peste mai puțin de două săptămâni, #valiza se îndreaptă către Londra. Și nu doar să se plimbe prin fața ceasului Big Ben, a palatului Buckingham ori a magazinului Harrods, ci ca să rămână. Aproape de meridianul de 0 grade de la Greenwich, ea își va găsi locul cel mai probabil în dressingul unei căsuțe victoriene, așteptând cu nerăbdare următoarea călătorie.

Dar #valiza nu pleacă goală la Londra. Ia cu ea toate amintirile din România, pe care eu le voi despacheta cu grijă ori de câte ori mi se va face dor. Și știu sigur că mi se va face dor de multe lucruri: de căpițele de fân grijuliu așezate pe pajiștile verzi, de porțile imense din Maramureș, de bărcile gonflabile din Deltă, de cetățile fortificate din Transilvania în care parcă niciun ceas nu funcționează, de vârfurile înzăpezite ale Munților Făgăraș, văzute primăvara din trenul care gonește spre Sibiu, de Autostrada Soarelui, de clătitele și răsăriturile din Vamă, de cascadele din Apuseni, de opririle obligatorii la Horezu pentru cumpărarea unui nou vas de ceramică, de chipul lui Decebal care păzește Dunărea, de Strada Sforii din Brașov, de culorile bisericilor din Bucovina, de cărările abia descoperite pe munte, de mirosul scovergilor și a cozonacilor aburinzi făcuți de bunica. De acasă.

campulung muscel RomâniaSighisoaraCozonaci România

Nu e ca și cum nu m-aș mai întoarce niciodată (măcar în vizită), dar mă simt norocoasă că am avut șansa să văd toate locurile astea minunate înainte de a pleca din țară. Pentru că așa voi ști foarte bine ceea ce spun când îi voi convinge pe toți britanicii pe care îi întâlnesc să viziteze România. Da, dacă auzi de o creștere a numărului de vizitatori din UK în țara noastră, să știi că și eu sunt de vină! 😀 Căci, cu ajutorul prietenilor de la Romanian Art&Craft, voi lua în #valiză o Românie în miniatură și voi dărui câte un mic simbol al țării noastre fiecărui londonez cu care mă împrietenesc. De fapt, am pregătit deja ceva pentru cuplul simpatic în al căror apartament ne vom caza prin Airbnb în primele nopți, până ne găsim casa noastră!

Suveniruri România

Iar dacă le vor plăcea suvenirurile noastre, le voi arăta și site-ul nou-nouț al celor de la Art&Craft, o companie românească de care sunt mândră și cu care voi continua să colaborez, chiar dacă mă mut peste mări și țări! Pe lângă faptul că produsele lor sunt extrem de ingenioase și originale, că dulciurile care evocă perioada copilăriei sunt preparate după rețete 100% românești, că susțin în mod real meșterii populari cu care lucrează și că toate magazinele din aeroporturi arată foarte bine, este de apreciat că acest brand a înțeles importanța online-ului. Mai ții minte campania prin care Art&Craft a promovat orașele din România? Am făcut și eu parte din ea și mi-a făcut mare plăcere să prezint orașul Alba Iulia. Dacă nu ai văzut încă video-ul, îl găsești aici.

De această dată, brandul meu preferat de suveniruri românești a punctat în online cu un nou site, care am observat că este mult mai bine optimizat și mai ușor de navigat, ba chiar am descoperit și niște produse noi: cufere din lemn, produse de ceramică ori ceasul Vladut’s Story. Și se pare că mai urmează și altele! 

Până mă voi afla față în față cu primul britanic pe care îl voi convinge să viziteze România, te îndemn pe tine să vizitezi site-ul celor de la Art&Craft. Te salvează din multe situații lipsite de inspirație, când trebuie să dăruiești cuiva ceva special și nu-ți trece nimic prin minte. În plus, vei sprijini astfel valorile românești!

***Cât despre promoții, primești o cană Folk gratuită la cumpărături de peste 100 de lei și ai transportul gratuit la achiziționarea unor cadouri/suveniruri de peste 110 lei. Și, ca să crească și mai mult nivelul endorfinelor, la fiecare ciocolată City pusă în coș, primești încă una! 

ciocolata cadou

Absolventă de PR şi Turism, cu o dorinţă imensă de a explora fiecare colţ al lumii. Iniţierea unei conversaţii despre călătorii cu mine poate fi un angajament pe termen lung, căci ador să povestesc despre locuri, oameni şi culturi diverse. Şi nu mă prea pot opri!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.